Serija 60.780 KonePox Efekt

60.780 KonePox  efekt - svilnat sijaj  

60.781 KonePox  efekt - pol mat              

60.782 KonePox  efekt - mat

VRSTA PROIZVODA: Zaključna dvokomponentna epoksipoliamidna barva srednje debeline slojev,ki so odporni na soli,vodo,razni alkali,ter atmosferski uplivi.Idealno zaščito dobimo da predhodno nanesemo anorganski cinkov primer zatem epoksidno barvo.

UPORABNO: Za antikorozisko zaščito rezervoarjev,kemičnih naprav, strojna oprema kjer so prisotne soli,alkali,kisline... Barva na osnovi epoksidnih smol s katero lahko dosežemo reliefni učinek na željeni podlagi. Primerna je za prekrivanje manjših napak tekom  proizvodnje. Barvo nanesmo  direktno na površino ali na predhodni epoksidni primer. Za doseganje enakomernega efekta  priporočamo prvi   nanos, barva +katalizator + razredčilo cca 10-15% do prekrivnosti. Drugi nanos pa smo barva + katalizator ter z uporabo znižanega pritiska  zraka na 1 do 2 bar. Na ta način dosežemo najbolj enakomeren nanos ter estetski videz.NI PRIMERNA  za zunanjo  IZPOSTAVO SONCU, ker UV ni  obstojna.

Barvo brizgamo z različnimi pištolami; klasična  1,7-2,0 mm,  air-less.  primerna pa je tudi za  aplikacijo z valjčkom  za NEPREMIČNE  objekte.